Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

“Valentine” Glowbox Φεβρουαρίου

Σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να μην έλαβα μια ανθοδέσμη βρε αδερφέ (ένεκα που είμαι single), παρόλα αυτά έφτασε το κουτάκι από την Glowbox και αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι το 5ο glowbox που παίρνω..(η άχρηστη πληροφορία της ημέρας).
Τίτλος κάρτας: Grow Love with Me!!!
Υπότιτλος: Let’s Cocoon Together!

Το κουτάκι περιείχε 6 προϊόντα, τα εξής ακόλουθα:


geniki



Annick Goutal / Eau de Sud

Πρόκειται για ένα δειγματάκι των 1,75 ml, είναι eau de toilette στου οποίου  τη σύνθεση υπάρχουν οι νότες από μανταρίνι, βασιλικό, περγαμόντο, μέντα, lime, γιασεμί, vetiver (πρόκειται για ένα τροπικό δέντρο το οποίο απαντάται απ΄ότι διάβασα σε Ινδία και Αντίλλες, οι καρποί του οποίου χρησιμοποιούνται σαν πρώτη ύλη για την κατασκευή αρωμάτων) και πατσουλί. Είναι ένα ιδιαίτερο άρωμα η αλήθεια είναι, από την γαλλική αυτή εταιρεία της οποίας γενικά  όλα τα αρώματα  τα οποία εγώ έχω δοκιμάσει τουλάχιστον είναι ιδιαίτερα, από αυτά νομίζω που είτε τα λατρεύεις ή αντίθετα μισείς να μυρίζεις. Προσωπικά το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον άρωμα από το λίγο που το μύρισα σαν πρώτη επαφή.

 annick goutal

Beatific / Instant Beauty Booster, 5 ml

Την εταιρεία αυτή δεν την είχα ξανακούσει και όπως διάβασα πρόκειται για καλλυντικά τα οποία δημιούργησαν γιατροί του ομίλου Υγεία…ενδιαφέρον μου ακούγεται θα ψάξω τα προϊόντα τους λίγο καλύτερα για να δω περί τίνος πρόκειται. Η κάρτα αναφέρει ότι είναι μία “μαγική” μάσκα με ισχυρούς ενυδατικούς και λαμπρυντικούς  παράγοντες, η οποία προσφέρει άμεσα μεταξένια επιδερμίδα…


DSC_0963


Jane Iredale / Just kissed-Lip Plumper

Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο εκτός από σταθερό χρώμα συμβάλλει υποτίθεται στην “αύξηση” του όγκου των χειλιών καθώς είναι εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα μέντας και ginger..και λέω υποτίθεται γιατί με κάτι τέτοιες δηλώσεις είμαι ιδιαιτέρως σκεπτική και η αλήθεια είναι, γιατί το δοκίμασα αμέσως, ότι αισθάνεσαι ότι κάτι γίνεται στα χείλη σου με το που το εφαρμόζεις, ένα ψιλογαργάλημα, ένα ψιλοκάψιμο να το πω το οποίο διαρκεί αρκετή ώρα μετά και το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν έχει κάποιο αποτέλεσμα στον όγκο (εγώ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο), παρόλα αυτά το διασκέδασα γιατί δεν είχα ποτέ δοκιμάσει κάτι ανάλογο και το χρώμα του ήταν όντως σταθερό.

(Μην σε ξεγελά η φωτογραφία, το μέγεθός του είναι πολύ μικρό.)


Jane iredale

Nuxe / Rêve de Miel-Facial Cleansing Gel, 15 ml

Αναζωογονητικό gel με φυτικά εκχυλίσματα και άρωμα μελιού, χωρίς αίσθηση τραβήγματος, καθιστώντας το έτσι κατάλληλο και για πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες (και κατά την άποψή μου τέτοια ενυδατικά προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιούνται και από λιπαρές επιδερμίδες και όχι gel τα οποία αφαιρούν από την επιδερμίδα όλα τα φυσικά της έλαια συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη βακτηρίων).


DSC_0962

Murad / Rapid Collagen Infusion, 5ml

Είναι ένα προϊόν αντιγηραντικό το οποίο απευθύνεται σε ηλικίες πάνω από 25 χρονών, εφαρμόζεται πριν από την ενυδατική κρέμα σαν serum, περιέχει υαλουρονικό οξύ και κολλαγόνο και σκοπό έχει μέσα από την έντονη ενυδάτωση που προσφέρει, να απαλύνει τις λεπτές γραμμές και να επαναφέρει την λάμψη στο δέρμα.


DSC_0965

Kitsch / Αξεσουάρ μαλλιών

Είναι ένα λαστιχάκι μαλλιών το οποίο μάλλον και θα χρησιμοποιήσω για το χέρι. Στο e-shop του glowbox είδα πιο ιδιαίτερα σχέδια και χρώματα.


DSC_0967

Αυτό ήταν λοιπόν το περιεχόμενο του glowbox, προσωπικά ευχαριστημένη από τα προϊόντα skin care καθώς τα προτιμώ, χωρίς όμως κάποια full size συσκευασία ή έστω ικανοποιητικά μεγαλύτερη, αν εξαιρέσεις τα λαστιχάκι το οποίο ok λαστιχάκι είναι..και για να μην ξεχνιόμαστε HAPPY VALENTINE’S DAY!!!!!! Να περάσετε όμορφα..!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου